اسلایدرسیاسی

معاون سیاسی استاندار: توجه به احزاب محور ستاد انتخابات استان است/ هدف دشمن ناامنی انتخابات است

نشست خبری ستاد انتخاباتی خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی گفت: یکی از محورهای اصلی کار خود در ستاد انتخابات استان را توجه به احزاب قرار داده‌ایم چراکه رقابتی شدن انتخابات و حضور گسترده مردم منوط به فعالیت‌های احزاب است.

به گزارش صدای مشهد، هادی طباطبایی صبح امروز، ۱۷ خرداد، در نشست خبری ستاد انتخاباتی خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد، ضمن معرفی امیر فریدنیا، مدیر کل دفتر سیاسی استانداری خراسان رضوی، به عنوان سخنگوی ستاد انتخاباتی استان اظهار کرد: برای برگزاری هرچه سالم‌تر و امن‌تر انتخابات در استان باید ۱۰۰ هزار نیروی اجرایی آموزش دهیم. همچنین ۹۲۴ عضو هیات اجرایی خواهیم داشت که ۶۷۲ نفر از آنان معتمدان محلی هستند.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون مدیران اجرایی که تمایل به شرکت در انتخابات دارند، باید از ۱۹ تا ۲۵ ماه جاری از سمت خود استعفا دهند، افزود: بر این اساس مدیران کل ستادی، استانی، فرمانداری‌ها و… و همچنین کسانی که سمتی هم‌تراز با این مدیریت‌ها دارند، در صورت تمایل به حضور در انتخابات باید تا تاریخ مذکور از سمت خود استعفا دهند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه دشمن از انتخابات‌های پرشوری که در ایران برگزار می‌شود، ناراضی است، عنوان کرد: ما در کمیته امنیتی انتخابات کلیه فعالیت‌های معاندان را رصد و برای مقابله با آنان برنامه‌ریزی می‌کنیم. در کمیته اطلاع‌رسانی و فضای مجازی نیز در پی مقابله با عملیات روانی دشمن هستیم.

طباطبایی با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف دشمن ناامن‌سازی خراسان رضوی است، اضافه کرد: ما حدود ۸۰۰ کیلومتر مرز مشترک با ۲ کشور افغانستان و ترکمنستان داریم اما تا کنون امنیت استان به نحو احسن حفظ شده و انشاءالله انتخابات مجلس یازدهم نیز در نهایت امنیت برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما برای افزایش مشارکت برنامه‌های مختلفی را تدارک دیده‌ایم، عنوان کرد: از مهمترین این برنامه‌ها اقدامات تبیینی و نمایش دستاوردهای انقلاب اسلامی به مردم است. اگر امیدآفرینی کنیم، مردم با شور فراوان در انتخابات شرکت خواهند کرد و نسبت به آن بی‌تفاوت نخواهند بود. در این راستا باید از تمام ظرفیت‌های موجود اعم از احزاب، تشکل‌های اجتماعی و فرهنگی و رسانه‌ها استفاده کنیم و دستاوردها را به مردم نشان دهیم.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه میانگین مشارکت در ادوار گذشته انتخابات مجلس ۵۹ درصد بوده، گفت: این رقم در خراسان ۶۲ درصد بوده است. امسال نیز انشاءالله مردم‌ حضوری پرشور خواهند داشت.

طباطبایی با بیان اینکه من از ابتدای حضورم در معاونت سیاسی استانداری با خانه احزاب ارتباط گرفتم، اظهار کرد: ما جلساتی را با احزاب برگزار کردیم. در تلاشیم این ارتباط را در امسال که برگزاری انتخابات را در پیش داریم نیز حفظ و از ظرفیت‌های احزاب سیاسی برای دعوت مردم به مشارکت استفاده کنیم و شاهد شکل‌گیری یک فضای رقابتی در استان باشیم.

وی با تاکید بر اینکه هیچکس حق ندارد از امکانات دولتی بهره‌برداری انتخاباتی کند، افزود: سلامت انتخابات حق قرمز ماست و هرگز اجازه جابه‌جایی یک رای را هم نمی‌دهیم و مر قانون را اجرا خواهیم کرد.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی در پاسخ به سوالی در مورد آموزش اجرای انتخابات به فرماندارانی که تا کنون سابقه حضور در این سمت را نداشته‌اند، بیان کرد: تلاش ما این بود که فرمانداران را از بدنه وزارت کشور و از میان کسانی که تجربه انجام کار اجرایی سیاسی داشته‌اند، انتخاب کنیم اما شاید حدود ۱۰ درصد از فرمانداران ما فاقد این تجربه باشند. برای این دسته از فرمانداران عمدتا معاونان سیاسی قوی و مسلط بر فرایند برگزاری انتخابات تعیین کرده‌ایم. به علاوه ما برای تمام دست‌اندرکاران انتخابات دوره‌های آموزشی انتخابات برگزار خواهیم کرد.

طباطبایی همچنین در واکنش به سوال خبرنگاران در مورد اینکه اعضاء خانه احزاب بیان می‌کنند هنوز ساختمانی برای فعالیت‌های این مجموعه تحویل داده نشده و از عدم برگزاری جلسات با استانداری نیز گلایه‌مندند، گفت: ما ساختمان پیشین ستاد عتبات عالیات را از شهرداری گرفتیم و به خانه احزاب تحویل دادیم. در رابطه با برگزاری نشست با احزاب نیز ما سال گذشته یک بار چنین نشستی را برگزار کردیم.

وی افزود: ما یکی از محورهای اصلی کار خود در ستاد انتخابات استان را توجه به احزاب قرار داده‌ایم چراکه رقابتی شدن انتخابات و حضور گسترده مردم منوط به فعالیت‌های احزاب است.

همچنین امیر فریدنیا، مدیر کل دفتر سیاسی استانداری خراسان رضوی نیز در خصوص تخصیص ساختمانی به خانه احزاب استان بیان کرد: ساختمان خانه احزاب داخل استانداری قرار داشت اما بنا بر نظر حراست قرار شد محل آن تغییر کند. اولین‌ محل جایگزینی که ما پیشنهاد دادیم، در خیابان مدرس قرار داشت که اعضاء هیات رئیسه خانه احزاب از آن بازدید کردند و پس از پیگیری‌های ما اطلاع دادند که مورد پسندشان نیست.

وی افزود: ساختمان پیشین ستاد عتبات عالیات محل دومی بود که ما به خانه احزاب پیشنهاد دادیم که با آن موافقت کردند اما به دلیل جابه‌جایی شهردار، کار متوقف شد. البته این موضوع به ما اطلاع داده نشد تا ما پیگیری کنیم؛ لذا بخشی از طولانی شدن این فرایند ناشی از کم‌کاری خود خانه احزاب بود. اکنون تمام مراحل انجام، قرارداد منعقد و ساختمان به خانه احزاب تحویل داده شده است.

انتهای پیام

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

blank
دکمه بازگشت به بالا
Translate »

Adblock رو غیر فعال کنید

لطفا برنامه یا افزونه بلاک تبلیغات خود را غیر فعال کنید سپس رفرش کنید