اقتصادی

۴۰ درصد از نانوایی های کشور از جوش شیرین استفاده می‌کنند

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: با این حال که جوش شیرین دارای ضررهای فراوانی است اما هنوز ۴۰ درصد از نانوایی ها از جوش شیرین استفاده می کنند.

به گزارش صدای مشهد، زهرا عبداللهی در اولین جشنواره کسب و کارهای طیب با محوریت نان که صبح امروز در سالن همایش‌های آستان قدس رضوی حرم مطهر برگزار شد، اظهار کرد: باید معیارها و استانداردها رعایت شود تا بتوانیم نان سالمی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه به طور میانگین مردم در کشور ما روزانه ۲۵۰ گرم نان میل می کنند، افزود: تا ۸۰ درصد آهن بدن و سی درصد از کلسیم بدن از طریق نان تامین می شود.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: متاسفانه در حال حاضر ۴۰ درصد از نانوایی های هنوز از جوش شیرین استفاده می کنند که ضررهای فراوانی دارد که می توان مهمترین ضرر های آن را نیز سوءهاضمه و دستگاه گوارش دانست.
عبداللهی بیان کرد: با توجه به این مسئله باید عنایت داشت که نانی سالم است که سوخته نباشد چرا که این مهم سبب سرطان زا بودن آن می شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نانی که فرد مصرف می کند دارای ۶ گرم نمک می باشد این در حالی است که تمام مواد غذایی که یک فرد در طول روز می خورد نیز باید کمتر از ۵ گرم باشد؛ این مهم را می توان یکی از عوامل فشار خون دانست.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کاهش میزان نمک در نان اقدام بزرگی بود که انجام شد و در حال حاضر در ۶۵ درصد نانوایی های کشور این یک درصد نمک رعایت شده و اکنون نیز روزانه سه گرم نمک دریافتی مردم را پایین آورده ایم
عبداللهی گفت: تنورها باید استاندارد شود و تلاش ما در این جهت است که یک گام بسیار بزرگ در جهت سلامت مردم با استاندارد شدن تنورها برداشته شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

blank
دکمه بازگشت به بالا
Translate »

Adblock رو غیر فعال کنید

لطفا برنامه یا افزونه بلاک تبلیغات خود را غیر فعال کنید سپس رفرش کنید