اسلایدراقتصادی

۹۰ درصد پوشاک مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شود

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز  در راس هیاتی از معاونین و مدیران این وزارتخانه به منظور بهره‌برداری از چند پروژه صنعتی و بازدید از چند واحد تولیدی در شهرهای مشهد و بردسکن وارد خراسان رضوی شد. در سفر رضا رحمانی، طرح توسعه واحد نساجی در شهرک صنعتی بردسکن مورد بهره‌برداری قرار گرفت، این طرح با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۲۵۰ نفر ظرفیت تولید ۶ هزار تن نخ را در سال دارد.

رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از طرح توسعه واحد نساجی  بردسکن طی گفت و گو با خبرنگاران گفت: ۹۰ درصد انواع پوشاک مورد نیاز مردم در داخل کشور تولید می‌شود.  با این حال در حوزه نساجی، پوشاک و پارچه نیاز بیشتری به تولید داریم و امسال این حوزه جزو پروژه های ویژه این وزارتخانه است.

وی با اشاره به تقویت زنجیره تولید نساجی ادامه داد: امسال در حوزه پارچه و نساجی چند واحد به بهره‌برداری می‌رسد و چند واحد نیز در حال احداث است.

وی با بیان اینکه در برخی موارد مربوط به پارچه به خودکفایی رسیدیم و واردات در این خصوص متوقف شده است گفت: پیش از این در حوزه چادر مشکی حدود ۹۰ درصد نیاز کشور از خارج تامین می‌شد اما با طرح های جدید در حوزه تولید پارچه چادر مشکی که به زودی به اجرا در می‌آید طی ماه های آتی پارچه داخلی چادر مشکی با کیفیت مطلوب به بازار عرضه می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: از اردیبهشت امسال تاکنون بسیاری از صنایع مانند فولاد، مس، آلومینیم و خودرو تحریم بودند اما در این بخش افزایش تولید ویژه‌ای داشته‌ایم.

وی ادامه داد: امسال صنایع نساجی جزو پروژه‌های دارای اولویت است و دولت حوزه نساجی را جزو پروژه‌های اقتصاد مقاومتی قرار داده است.

وی گفت: واردات کالا براساس ثبت سفارش و نیاز داخل انجام می‌شود و در صورتی که هر واحد تولیدی بتواند کالا را با کیفیت و به اندازه نیاز داخل تولید کند واردات آن کالا متوقف می‌شود که در این راستا امسال هزار و ۵۰۰ ردیف تعرفه وارداتی حذف شده و جلوی واردات این اقلام گرفته شده است.

رحمانی با اشاره به محدودیت‌های درآمدی دولت افزود: امسال تلاش کردیم از محل تبصره ۱۸ قانون بودجه ۹۸، منابع صندوق توسعه ملی و منابع دیگر در قالب پروژه‌های اقتصادی تسهیلات بسیار به بخش تولید اختصاص دهیم.

وی ادامه داد: سعی کردیم منابع مالی موجود را به صورت بهینه به پروژه های اقتصادی تخصیص دهیم تا طرح ها به بهره‌برداری کامل برسند که از جمله این واحدها، نساجی بردسکن است که امروز از آن بازدید شد، منابع مالی این واحد نساجی از بانک صنعت و معدن تامین می‌شود.

وی گفت: مشکل اصلی در شرایط کنونی کمبود نقدینگی است که با همکاری بانک مرکزی و صندوق توسعه ملی، از طریق شیوه‌های نوین مالی از جمله بازار سرمایه یا انتشار اوراق مشارکت و همچنین تشکیل صندوق‌های خاص تلاش کردیم از همه منابع موجود برای جبران این کمبود بهره‌ بگیریم.

رحمانی افزود: مهمترین درخواست ما از بانک‌ها این است که با صنعت همراهی کرده و منابع موجود را در اختیار بخش تولید قرار دهند.

 

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

blank
دکمه بازگشت به بالا
Translate »

Adblock رو غیر فعال کنید

لطفا برنامه یا افزونه بلاک تبلیغات خود را غیر فعال کنید سپس رفرش کنید