اجتماعی

۶۰۰ هزار نفر در خراسان رضوی از خدمات مستقیم بهزیستی بهره‌مند می‌شوند

سرپرست بهزیستی استان گفت: حدود ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت خراسان رضوی تحت پوشش خدمات مستقیم بهزیستی قرار دارند.

به گزارش صدای مشهد، به نقل از روابط عمومی بهزیستی سرپرست بهزیستی استان در شورای شهرستان مشهد گفت: بهزیستی دارای ۵۰ وظیفه‌ی قانونی و ۱۶۰ فعالیت برای اجرایی کردن این وظایف می‌باشد.

دکتر مسعود فیروزی افزود: ۱۳۰ هزار نفر معلول در خراسان رضوی دارای پرونده در بهزیستی می‌باشند و ۷۰ هزار نفر نیز در حوزه‌ی اجتماعی در این نهاد پرونده دارند.

وی ادامه داد: مجموع این دو حوزه ۲۰۰ هزار فرد دارای پرونده در بهزیستی می‌باشد که با حساب تعداد افراد خانواده‌هایشان حدود ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت استان، تحت پوشش خدمات مستقیم بهزیستی قرار دارند.

وی خاطر نشان کرد: بهزیستی با این وسعت وظایف و فعالیت‌ها و با این حجم جمعیت هدف که در بین سازمان‌های دولتی، کم‌نظیر است، سازمانی بسیار پرمشغله و پردغدغه است.

وی با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها در انجام این وظایف با بهزیستی همکاری دارند گفت: منابع ما محدود است و امکان پاسخگویی به همه‌ی نیازهای جمعیت هدف را نداریم، بنا بر این اولویت‌بندی می‌کنیم و ضروری‌ترین نیازها را که نزدیک‌تر به منطق و عدالت باشد مورد توجه قرار می‌دهیم.

وی با تأکید بر اینکه پیش از دوره‌ی مدیریت جدید در سازمان بهزیستی، مستمری‌ها مبلغ کمی بود گفت: سقف قبلی مستمری‌ها ۵۳ هزار تومان بود که به ۲۲ هزار نفر در کشور تعلق می‌گرفت اما امروز جمعیتی حدود ۶۰ هزار نفر بین ۳۵۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان از دولت مستمری می‌گیرند.

دکتر فیروزی گفت: تورم‌های فراینده‌ی سال‌های اخیر، شیرینی افزایش مستمری‌ها در یکی دو سال گذشته را کم‌رنگ کرده که البته نتیجه‌ی تحریم‌ها و جنگ اقتصادی دشمنان نظام است.

وی با یادآوری اینکه طبق قانون، فقط معلولین شدید و خیلی شدید مستمری می‌گیرند گفت: ما البته نیازها را در نظر می‌گیریم و اگر وضعیت کلی یک خانواده، به سمت دهک‌های پایین باشد گذشته از اینکه معلولیت شدید دارد یا نه، تلاش می‌کنیم به گونه‌ای از او حمایت کنیم و در صورت امکان، مستمری برایش برقرار شود.

وی بیان کرد: ما برای وام اشتغال، محدویتی نداریم ولی مددجوی متقاضی باید شرایط دریافت تسهیلات را داشته باشد.

دکتر فیروزی با یادآوری اینکه افراد بر اساس نیازهای نزدیک و ضروری زندگی‌شان تصمیم می‌گیرند گفت: بسیاری اوقات، نیاز ضروری و نزدیک، با منطق اقتصادی و برنامه‌ریزی درازمدت، منطبق نیست و مددجو چون اولویت دیگری دارد ممکن است تسهیلات اشتغالی از مسیر اشتغال منحرف شود و به همین جهت، ما تلاش می‌کنیم حداکثر سعی را داشته باشیم که تسهیلات اشتغال، فقط صرف اشتغال شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

blank
دکمه بازگشت به بالا
Translate »

Adblock رو غیر فعال کنید

لطفا برنامه یا افزونه بلاک تبلیغات خود را غیر فعال کنید سپس رفرش کنید