توصیه یک متخصص تغذیه؛ سرطان نخورید!

0

عضو انجمن گوارش و کبد ایران گفت: استفاده از غذاهای فراوری شده مانند کنسروجات ، سوسیس و کالباس، چیپس، نوشیدنی های صنعتی … از عوامل ایجاد کننده سرطان محسوب می شوند.

به گزارش صدای مشهد؛ دکتر محمدرضا شیخیان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: از عوامل موثر در سرطان معده، مصرف غذاهای فست فودی است که متاسفانه ذائقه مردم نسبت به این غذاها افزایش پیدا کرده است.

وی افزود:این غذاها بدلیل درصد چربی بالا و اینکه چربی آن از نوع چربی با زنجیره اشباع، نقش بسزایی در ایجاد کبدچرب دارد.

عضو انجمن گوارش و کبد ایران گفت:همچنین این غذاها بدلیل مواد نگهدارنده و افزودنی که بعنوان مواد اکسیدان عمل میکند. در سرطانهای گوارش بخصوص معده میتوانند موثر باشند.

شیخیان با بیان اینکه در سرطان های گوارشی بحث تکثیر سلولی بیش از حد و تهاجم سلولها به بافتهای اطراف و دوردست می باشد و عامل این تکثیر سلولی، موتاسیونهای ژنی و ایراد کد گذاری در میتوز میباشد. مواد اکسیدان در این موتاسیون و ایراد کدگذاری نقش ایفا می نمایند.

وی تصریح کرد: البته فست فودها بدلیل استفاده بیش از حد ادویه جات بخصوص ادویجات تند، در التهاب و ورم معده ، متعاقب آن زخمهای گوارشی میتوانند موثر باشند.

لطفا دیدگاه خود را ثبت کنید